Salam ziarah

Aku menulis untuk meluahkan apa yang terbuku di hati. Tak semua hal boleh di luahkan pada rakan-rakan atau keluarga. Banyak hal yang boleh jadi kita bertegang urat terutama hal-hal politik...tetapi kalau asyik dipendam di hati pun bahaya..boleh jadi sakit jantung.

Berita @Denaihati

Oct 8, 2009

HADIAH untuk penGOMEL terhebat


1. Terima kasih kepada One Malaysia Blogshops (Direktori Blog Bisnis Malaysia) kerana sudi menjadi penaja kepada contest. Contest ini mudah sahaja. Setiap komen yang mengikut syarat di entri  akan dibayar sebanyak RM0.20. Syaratnya mudah, setiap komen mesti sekurang-kurangnya 7 perkataan dan minimum untuk cash out adalah RM10 (memudahkan untuk bank in cash di mesin ATM..heee) atau sekiranya tak mahu cash out boleh iklankan blog di Denaihati selama 2 bulan.

2. Terima kasih juga kepada Anisha Online Mall (Pemborong Stokin Wudhu Berkualiti) kerana sudi menaja hadiah khas (belum dimaklumkan) untuk komen yang paling menarik sepanjang bulan Merdeka (menyahut cabaran Rizal dan Azizwan lah ni). Anisha Online Mall (Pemborong Stokin Wudhu Berkualiti) akan memilih komen yang paling menarik dan keputusan adalah muktamat.

3. Contest untuk penGOMEL terbanyak dimana penGOMEL terbanyak, kedua terbanyak dan ketiga terbanyak akan mendapat HADIAH berupa CASH money.

4. Contest penGOMEL pertama berjalan seperti biasa iaitu kepada teman blogger yang berjaya menjadi penGOMEL pertama akan mendapat bank link percuma disetiap akhir entri dan penGOMEL pertama terbanyak setiap bulan akan mendapat hadiah khas.

Semua contest ini akan berlansung setiap bulan. Penganjur akan memaklumkan apabila contest dihentikan. TERUSKAN MENGUNJUNG BLOG INI UNTUK MEMENANGI BERBAGAI HADIAH DAN JANGAN LUPA TAMBAHKAN LINK BLOG INI DI BLOGLIST ANDA.

Iklan : Cubalah keberkesanan MINYAK DARA HABBATUS SAUDA kami yang diproses dari perahan pertama menggunakan ORGANIC COLD PRESS serta dikawal mutu pengeluarannya sila klik @ PESANAN dan kepada yang nak jadi agen klik @ Rakan Usahawan SaudaCare atau sms dengan menaip ANSAR INFO hantar ke 36553.

Entri lain yang menarikWidget by Hoctro | Jack Book

Disclaimer

We does not guarantee any income earning by joining any programs if listed in this site. You must be comfortable with the amounts you invested otherwise go to different program. We can not be held in any way responsible to any losses you may incurred.
Copyright© 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014 Denaihati . All rights reserved.

Sponsored

Qurban & Aqiqah di Kemboja

Jejak Komen

Sponsored

Kembara Musafir New Zealand

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP