Salam ziarah

Aku menulis untuk meluahkan apa yang terbuku di hati. Tak semua hal boleh di luahkan pada rakan-rakan atau keluarga. Banyak hal yang boleh jadi kita bertegang urat terutama hal-hal politik...tetapi kalau asyik dipendam di hati pun bahaya..boleh jadi sakit jantung.

Berita @Denaihati

May 14, 2009

Siapa Jutawan Online Malaysia

Dalam dunia blog ni ramai kawan-kawan kita yang sukses buat duit secara online samada di Malaysia juga di seluruh dunia. Di Malaysia ada yang mendapat pendapatan sehingga belasan dan puluhan ribu RINGGIT sebulan.

Berikut ada senarai Top 10 Make Money Online Dunia
1. Problogger
2. Shoemoney
3. Daily Blog Tips
4. Dosh Dosh
5. JohnChow
6. Entrepreneurs Journey
7. Performancing
8. Blogstom
9. Blogging Tips
10.Blogsessive
nota : Senarai Top 100 Make Money OnlineSebagai contoh JohnChow berjaya mengumpul pendapatan sebanyak USD40,125.99 pada June 2008. Beliau mula buat duit secara online pada awal 2005. Apa yang kita boleh belajar dari mereka yang berjaya adalah kesabaran membina BRAND atau jenama. Nama-nama seperti JohnChow, Prologger, DoshDosh dan lain-lain telah menjadi suatu jenama yang terkenal satu dunia. Beribu-ribu blogger melawat blog mereka setiap hari.

Di zaman kegawatn ekonomi ini Make Money Online merupakan suatu peluang untuk semua rakyat Malaysia yang sedang mencari sesuatu. Ramai yang telah berjaya dan ramai juga yang gagal dan putus asa di separuh jalan. Apa yang perlu adalah kerjasama antara blogger untuk memastikan kita semua berjaya. Kejayaan tidak boleh dikecapi dengan bekerja sendirian. Kejayaan bersama dengan bekerja dalam suatu pasukan.

Aku pun baru belajar nak buat duit secara online, baru join beberapa program yang dicadangkan oleh Top Blogger. Kepada yang berminat nak buat duit secara online joom kita fikir-fikir idea kreatif untuk menandingi mereka yang telah berjaya.

Menangi RM500 di sini 

~Terima Kasih~

Entri lain yang menarikWidget by Hoctro | Jack Book

Disclaimer

We does not guarantee any income earning by joining any programs if listed in this site. You must be comfortable with the amounts you invested otherwise go to different program. We can not be held in any way responsible to any losses you may incurred.
Copyright© 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014 Denaihati . All rights reserved.

Sponsored

Qurban & Aqiqah di Kemboja

Jejak Komen

Sponsored

Kembara Musafir New Zealand

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP