Salam ziarah

Aku menulis untuk meluahkan apa yang terbuku di hati. Tak semua hal boleh di luahkan pada rakan-rakan atau keluarga. Banyak hal yang boleh jadi kita bertegang urat terutama hal-hal politik...tetapi kalau asyik dipendam di hati pun bahaya..boleh jadi sakit jantung.

Berita @Denaihati

Jul 31, 2009

Buat Duit dengan Churp Churp

Aku tertarik dengan entri blog Megat, Churp Churp, Akhirnya Membuktikan kebolehannya sebab beberapa hari lalu aku join Churp Churp ni pun setelah terbaca di Blog Megat. Kalau yang belum tahu Churp Churp ni adalah satu peluang make money online dengan menggunakan Twitter yang terbaru buatan tempatan untuk pengguna Twitter Malaysia dan Singapore.

Dalam entri tu Megat sangat bersyukur kerana Churp Churp dah mula menghasilkan pendapatan dan tertera di blognya bahawa Megat dah dapat RM1.91. Megat kata Churp Churp ni memang peluang hebat terutama kepada new comer.

Setelah membaca entri Megat ni aku jadi excited nak tengok income aku..semuga Jumaat ni membawa rezeki untuk aku...insyallah. Setelah aku log in akaun Churp Churp... terbelalak jugalah mata aku...betul ke ni!!!


Alhamdulilla syukur...sesungguhnya ini yang dikatakan rezeki yang tidak disangka-sangka tetapi mesti usaha...yang belum join ...jom lah join @ Churp Churp.

Fadhilat amal : Firman Allah surah At-Thalaq 2-3 : "Siapa yang bertaqwa (Taat) terhadap Allah, nescaya Allah tunjukkan kepadanya jalan keluar (dari kesulitan) dan Allah akan beri ia rezeki dengan jalan yang tidak disangka-sangka."

~Terima Kasih~
Megat - Megat

Entri lain yang menarik



Widget by Hoctro | Jack Book

9 comments:

Anonymous,  December 21, 2012 at 4:10 AM  

Its not my first time to pay a visit this site, i am visiting this
web page dailly and obtain good facts from here all the time.
Look into my page ; how Can a kid make money fast

Anonymous,  December 21, 2012 at 10:11 AM  

I'm really impressed with your writing skills as well as with the layout on your weblog. Is this a paid theme or did you modify it yourself? Either way keep up the excellent quality writing, it is rare to see a great blog like this one today.
My homepage real money blackjack online

Anonymous,  December 21, 2012 at 2:18 PM  

Greetings! Very helpful advice within this article! It is the little changes that will make the most important changes.
Thanks a lot for sharing!
Take a look at my web blog - How To Play Video Slots

Anonymous,  December 21, 2012 at 4:32 PM  

Greetings from Carolina! I'm bored to tears at work so I decided to browse your website on my iphone during lunch break. I enjoy the information you provide here and can't wait
to take a look when I get home. I'm shocked at how quick your blog loaded on my phone .. I'm not
even using WIFI, just 3G .. Anyhow, fantastic site!
Feel free to surf my web blog ; Quick ways to make money online

Anonymous,  January 5, 2013 at 11:02 AM  

Why people still make use of to read news papers when in this technological world the
whole thing is accessible on net?
Here is my blog What is An easy way to make money

Anonymous,  January 20, 2013 at 12:27 PM  

I have been browsing online more than 3 hours lately, but
I never discovered any interesting article like yours.
It's lovely value enough for me. In my view, if all site owners and bloggers made excellent content material as you did, the internet can be a lot more useful than ever before.
Take a look at my webpage ... real money slots online

Anonymous,  January 20, 2013 at 11:52 PM  

Great blog right here! Also your web site loads up very fast!
What host are you using? Can I get your associate hyperlink for your host?
I desire my web site loaded up as fast as yours lol
Also visit my web page :: online slots real money

Anonymous,  January 21, 2013 at 6:01 AM  

Hello just wanted to give you a quick heads up and let you know
a few of the pictures aren't loading properly. I'm not sure why but
I think its a linking issue. I've tried it in two different web browsers and both show the same outcome.
Take a look at my web site : no deposit casino Usa players

Anonymous,  January 21, 2013 at 6:54 AM  

I could not resist commenting. Well written!
Also visit my web site ; free online slots win real money

Disclaimer

We does not guarantee any income earning by joining any programs if listed in this site. You must be comfortable with the amounts you invested otherwise go to different program. We can not be held in any way responsible to any losses you may incurred.
Copyright© 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014 Denaihati . All rights reserved.

Sponsored

Qurban & Aqiqah di Kemboja

Jejak Komen

Sponsored

Kembara Musafir New Zealand

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP