Salam ziarah

Aku menulis untuk meluahkan apa yang terbuku di hati. Tak semua hal boleh di luahkan pada rakan-rakan atau keluarga. Banyak hal yang boleh jadi kita bertegang urat terutama hal-hal politik...tetapi kalau asyik dipendam di hati pun bahaya..boleh jadi sakit jantung.

Berita @Denaihati

Dec 25, 2009

Buat Duit dengan Sponsored Tweets

Banyak sungguh pemintaan minta aku cerita lebih terperinci al kisah buat duit dengan Sponsored Tweets. Kalau tak silap aku join sebulan yang lepas melalui Zul's Blog. Aku jadi bersemangat apabila aku tengok JohnChow (Jutawan Online) pun promosi Sponsored Tweets.

1. Syarat utama untuk join mesti mempunyai lebih 100 twitter follower, akaun twitter berusia lebih 60 hari dan mempunyai lebih 100 twitter update.
2. Sebelum Sign Up pastikan ANDA login akaun Twitter. Setelah login akaun Twitter ANDA boleh terus Sign Up dan link kan Sponsored Tweets dengan akaun Twitter.
3. Setelah Sign Up terus klik My Accout dan update informasi supaya akaun Sponsored Tweets boleh menghasilkan Duit secepat mungkin.
a. Ubahkan nilai per tweet mengikut cadangan (nilai untuk aku sekarang USD5.93 per tweet).
b. Pilih 1 daripada 9 katogeri yang bersesuaian dengan ANDA.
c. Yang paling penting pilih KEYWORDS sebanyak boleh kerana iklan yang akan dikirim untuk ANDA re tweetkan adalah bergantung kepada pilihan KEYWORDS. Berikut adalah KEYWORDS pilihan aku : movie, music, forex, medical, automobile, investment, mobile, food, sport, fashion, health, computer, business, travel, marketing, technology (boleh diubah bila-bila masa).

Setelah updatekan detail apa yang perlu hanya tunggu rezeki datang. Apabila ada iklan yang sesuai dengan KEYWORDS maka Sponsored Tweets akan maklumkan untuk ANDA re tweet kepada follower. Ada yang tanya apakah perlu follower yang ramai daripada luar negara. Jawapan YA jika ANDA bersungguh-sungguh untuk Buat Duit dengan Twitter dan TIDAK jika hanya untuk bersosial. Untuk dapat Twitter follower secara percuma klik twitter free dan twitterviral

ANDA boleh Buat Duit tambahan dengan Sponsored Tweets dengan mempromosi link affiliate ANDA kepada teman-teman yang berminat. Sponsored Tweets ni lebih kurang Churp Churp cuma kelebihannya lebih International. Jom join @ Sponsored Tweets. Sebenarnya ada banyak lagi peluang Buat Duit dengan Twitter seperti Ad.ly (Nilai akaun twitter aku USD16 per tweet), BeaMagpie dan lain-lain. Semuanya daftar percuma. SELAMAT MENCUBA dan HIDUP BERANI UNTUK GAGAL untuk BERJAYA.

@ 10 Tips untuk sukses Sponsored Tweets : Make Money from Sponsored Tweets.
@ Ulama Hadith menganjurkan Umat Islam mengikut Sunah Nabi Muhamad saw berpuasa pada 9 dan 10 Hijrah (26 dan 27/12/09) dan ganjarannya terhapuslah dosa-dosa kecil setahun yang lepas.

Entri lain yang menarikWidget by Hoctro | Jack Book

Disclaimer

We does not guarantee any income earning by joining any programs if listed in this site. You must be comfortable with the amounts you invested otherwise go to different program. We can not be held in any way responsible to any losses you may incurred.
Copyright© 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014 Denaihati . All rights reserved.

Sponsored

Qurban & Aqiqah di Kemboja

Jejak Komen

Sponsored

Kembara Musafir New Zealand

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP