Salam ziarah

Aku menulis untuk meluahkan apa yang terbuku di hati. Tak semua hal boleh di luahkan pada rakan-rakan atau keluarga. Banyak hal yang boleh jadi kita bertegang urat terutama hal-hal politik...tetapi kalau asyik dipendam di hati pun bahaya..boleh jadi sakit jantung.

Berita @Denaihati

Dec 16, 2009

Yang Terbaik Sepanjang November

Maaf di atas kelewatn entri penting ini. Alhamdulillah jumlah komen bulan November bertambah dan yang paling penting semakin ramai penGOMEL baru yang meninggalkan jejak di blog DENAIHATI. Jumlah keseluruhan komen adalah 1470 yang bernilai RM294.

Perjuangan untuk menjadi penGOMEL Pertama juga semakin sengit. Berikut antara yang berjaya menjadi penGOMEL pertama Precious(2), X-P0(5), RatuSalju (2), Sitisifir10(2), Azizwan(7) dan Zul (1). Pemenangnya tak lain dan tak bukan Azizwan dan hadiahnya adalah iklan banner selama sebulan di blog DENAIHATI.

3 orang penGOMEL terbanyak pulak jatuh kepada X-PO(395) menang RM50, Azizwan(294) menang RM30 dan  Precious(150) menang RM20.

4 orang berjaya cash out insentif komen iaitu X-PO sebanyak RM79, Azizwan sebanyak RM58.80,  Precious sebanyak RM31.60 dan RatuSalju sebanyak RM17. Baki sebanyak RM107.60 akan diinfaqkan untuk projek Pembinaan Sekolah Menengah Agama Ghufran.

Ucapan tahniah juga kepada X-PO yang telah menang RM66 kerana menjadi pelawat bertuah yang ke 66,666. Kepada yang tak berjaya tunggukan angka keramat 77,777.

Terima kasih juga kepada 100 blogger hebat yang sudi tinggalkan jejak komen antaranya Zul, Rizal, Topo, Megat, Kak Jie, AzmanIshak, Wanmus, MrBintang, Kak Long, Littlemama, Dilot dan ramai lagi yang tak tersebut.

Tidak lupa juga tahniah kepada semua pemenang contest Weblog Popular 1Malaysia. Kepada yang nak menang hadiah hebat contest Hidup Berani Untuk Gagal masih berlansung. Kepada yang nak turut serta insentif komen sila rujuk syarat-syarta @ Insentif Komen.


Terima kasih semua yang disebut dan tak disebut, yang kelihatan dan tidak kelihatan juga kepada silent visitor.

~penGOMEL pertama~
Azizwan - World of Azizwan

Entri lain yang menarikWidget by Hoctro | Jack Book

Disclaimer

We does not guarantee any income earning by joining any programs if listed in this site. You must be comfortable with the amounts you invested otherwise go to different program. We can not be held in any way responsible to any losses you may incurred.
Copyright© 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014 Denaihati . All rights reserved.

Sponsored

Qurban & Aqiqah di Kemboja

Jejak Komen

Sponsored

Kembara Musafir New Zealand

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP