Salam ziarah

Aku menulis untuk meluahkan apa yang terbuku di hati. Tak semua hal boleh di luahkan pada rakan-rakan atau keluarga. Banyak hal yang boleh jadi kita bertegang urat terutama hal-hal politik...tetapi kalau asyik dipendam di hati pun bahaya..boleh jadi sakit jantung.

Berita @Denaihati

Jul 19, 2008

About Me


Welcome to my weblog. I'm a Malaysian. Most of my writing in Malay Language but soon I'll also writing in English. I'm really hope that we can share our experiences in this simple weblog.

Visit my English blog Semuanya Contest, Semuanya Twitter & GoKuat.
I'm also make little money with blogging @ Online Income and those who have twitter account consider to make money with twitter @ Make money with twitter

You can connect with me via social media sites at Twitter, FriendFeed and LinkeIn

Thank you.

Selamat datang teman-teman Twitter,

Aku warganegara Malaysia. Pernah bekerja dengan kerajaan dan swasta. Sekarang buat bisnis sendiri ..yang simple-simple tapi untung lebih. Dulu pernah juga ambil projek besar-besar ingat untung lebih tapi emmmm....banyak yang keluar atas dan bawah

Sekarang lebih fokus nak besarkan anak-anak..bukan mudah...ini pun kira mujahadah..dengan pelbagai teknologi dan media yang boleh mempengaruhi pembesaran anak-anak kita.

Semuga kehadiran aku di dunia blog ni menambah ceria lagi hidup aku....

Selamat melawat blog yang simple ni dan kalau ada masa lawat juga Al-mukjizat, Segalanya Tentang Twitter, Cara Mudah Buat Blog dan GoKuat.

Aku juga dapat sikit income. Jom lah join sama-sama @ Online Income

Kepada yang nak menang HADIAH hebat joom join Contest Weblog Popular 1Malaysia.

Sila tinggalkan komen tanda dah melawat blog ni dan setiap komen bernilai Rm0.20. ANDA juga boleh memenangi berbagai hadiah dengan meninggalkan seberapa banyak komen. Untuk detail klik @ Insentif Komen.

Teman-teman boleh hubungi Aku di denaihati[a]yahoo dot com atau Twitter, FriendFeed and LinkeIn

Salam sukses.

Terima kasih.
Denaihati

Iklan : Cubalah keberkesanan MINYAK DARA HABBATUS SAUDA kami yang diproses dari perahan pertama menggunakan ORGANIC COLD PRESS serta dikawal mutu pengeluarannya sila klik @ PESANAN dan kepada yang nak jadi agen klik @ Rakan Usahawan SaudaCare atau sms dengan menaip ANSAR INFO hantar ke 36553.

Achives :

1. Jan 2009
2. Feb 2009
3. Mac 2009
4. Apr 2009
5. May 2009
6. Jun 2009
7. Jul 2009
8. Aug 2009
9. Sept 2009
10. Oct 2009
11. Nov 2009
12. Dec 2009


Alexa Ranking


Total Visitor
Hit Counters
Page Rank

Display Pagerank


Blog Value




SEO Detail




COMMUNITIES

BlogMalaysia.com
Carta Top Blog Ukhwah.com
Topblogs @ iLuvislam
All Malaysian Bloggers Project




Entri lain yang menarik



Widget by Hoctro | Jack Book

17 comments:

Nazra~ February 16, 2009 at 12:11 PM  

salam ziarah dari teman twitter ^_^

denaihati February 16, 2009 at 9:31 PM  

Nazra terima kasih dropping by di sini.

Anonymous,  February 16, 2009 at 10:04 PM  

Why is your twitter profile (http://twitter.com/denaihati) showing a fake picture? That is a stock photo picture, not you.

denaihati February 16, 2009 at 11:55 PM  

Thank you for remaining me..I'll put my picture when I have the right one.

kusaeni February 17, 2009 at 10:52 AM  

Terima Kasih sudah meng add aku :)

salam kenal

nazham February 17, 2009 at 11:27 AM  

Salam,
Just dropping by, and all the best! :)

denaihati February 17, 2009 at 11:50 AM  

Nazham terima kasih sinngah dan komen di sini.

deden m. ihsan February 17, 2009 at 11:54 AM  

Berkunung ke sini dari Twitter, terima kasih atas persahabatan ini. Semoga dapat terus terjalin walau terpisah jauh di mata.

denaihati February 17, 2009 at 11:56 AM  

kusaeni terima kasih sudi mampir di sini.

denaihati February 17, 2009 at 11:57 AM  

Deden terima kasih sudi mampir. salam perkenalan.

sigit March 8, 2009 at 3:56 PM  

salam sukses, I am from Jakarta Indonesia, silahkan mampir ke blog saya
cryta.wordpress.com

sigit March 11, 2009 at 12:58 PM  

saya merasa nyaman di blog ini, boleh saya link blog ini?, saya juga ingin kenal/dan kunjung temen2 disini, saya Sigit dari Jakarta
blog saya : cryta.wordpress.com

cikgupj April 19, 2009 at 9:53 PM  

sayapun nak ikut denai yang cerah ni...

mrberett June 25, 2009 at 11:30 PM  

akhirnya berjaya juga mencari denai hati ni sebenarnya...

salam perkenalan =)

Heariwan July 7, 2009 at 6:44 PM  

Terima kasih kerana mengunjungi blog saya. Jumpa di twitter.

Waasalam

ROSSE July 29, 2009 at 10:46 PM  

Assalamualaikum..just visit :-D

aulia adz October 6, 2009 at 5:47 PM  

Assalammualaikum,
berkesempatan hari ni utk menjenguk blog anda.Thanks for reminds me of another blog. Kadang2 trlalu bz dgn blogging & up date mcm2, so lupa nk intai org lain punya. Nice blog and moga teruskan.

Disclaimer

We does not guarantee any income earning by joining any programs if listed in this site. You must be comfortable with the amounts you invested otherwise go to different program. We can not be held in any way responsible to any losses you may incurred.
Copyright© 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014 Denaihati . All rights reserved.

Sponsored

Qurban & Aqiqah di Kemboja

Jejak Komen

Sponsored

Kembara Musafir New Zealand

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP